29 Eylül 2016 Perşembe

3

Dudak ürünleri

Merhabağğ
En olmazsa olmaz dediğim makyaj ürünü kuşkusuz ruj'dur. Gözlüğümü takıp,  rujumu sürer çıkarım, net. Makyaja çok düşkün değilim ama rujun yeri başka.. Yine içlerinde sevdiklerim ve sevmediklerim olan bir kolaj hazırladım. Buyrun .

                                                   Max Factor lipfinity 5264
Bu rujun daha önce mor rengini alıp blogda paylaşmıştım. Olumsuz yorum da yapmışım ne haddimeyse, şimdi o bilgiyi tamamen aklınızdan çıkarın. Bayıldım diyorum, bu zamana kadar kullandığım en güzel ruj fakat bu pembe renk, mor olandan biraz ayrı. Niye ayrı bilmiyorum ama mor olanı sürdükten sonra günün sonunda ruj dudaktan gittiğinde dudaklarım yumuşacık olmuyor. Parafin hissini bilirseniz, dudaklarımın üzerinde parafin varmışçasına, pembe de bu hissi yakalayamadım. Mor olan favorim, bittikçe yenileyeceğim. Hem rengi, hem o ne mat ne parlak olmayışı (yani o kremsi ruj oluşu ki en sevdiğim), kalıcılığı, kokusu 10 üzerinden 8 :) Bu pembe rengi de çok severek aldım yazın sürdüm sürdüm çıktım, özellikle tatil bölgelerinde kalıcılık değil ama duruşu, sürümü, kokusu yine harika. Yine görseli anlatmak yerine mor olanı anlattım ama max factor standına gidip ruja sarılıp '' Bana seni gerek, seni '' diyorum, beş dk. sarılıyoruz. O derece ;)  Max Factor yapıyor Hacı Abla ;)
                                                     

                                                            

                                                               Max Factor Lipfinity 5265
 
Benim için en olmazsa olmaz ruj rengi turuncudur. Turuncu rujun hastasıyım fakat böyle portakal rengi ruj bulmak için çok gezindim. Avon'dan Nyc'ye, Maybelline'den Flormar'a ve Hatta Mac'e baktıysam da sorun edindim ve bulamadım. Daha önce Max Factor'un bu turuncusuna da bakmış olmama rağmen ikinci kez hiç bakmamışım. Geçenlerde bir Watsons indiriminde alıp denedim, beğendim. Keramet lipfinity serisinde diyorum artık. Renk istek üzerine yaptırılmış gibi aradığım renk, kolay sürümü, kremsiliği ve her zaman dediğim gibi Koku :) Turuncu ruj arayanlara şiddetle tavsiyemdir. Bence turuncu rujun mevsimi yok, her mevsim çarpıcı :)
Şöyle minicik bir sorun var kapaklar çok çabuk kırılıyor.
Nasıl çözeceğiz ki ?
                                               
                                                         
   Maybelline AlwaysPlum 260 and Pastel DayLong 19

Maybelline ile ilgili yorumu daha önceki postlarda yazmıştım. Çok ucuz çok kaliteli bir ruj. Dünyanın da en dayanıklı rujlarından bence ki bende ruj pek durmaz, bu duruyor. Dudak rengime de çok yakın, bu yüzden bayılıyorum. Koyu renk kahve-mor-bordo arası bir ruj arayanlara direkt önerimdir. 
Pastel'in bu ruju için yorum yapamayacağım. Bir kere sürdüm dudaklarımı felaket kuruttu ve sürerken de anladım ki ben koyu renk mat ruj kul-la-na-mam. Direk kuzenime hediye..


Pastel Day Long 15 and 20
Pastel'in bu iki rujunu 6 aydır kullanıyorum, Bittikçe yenileye yenileye. Bazen diğer çok renkli rujlarımın üzerine sürüyorum, rengini açmak için, hafifte matlık veriyor. Olay bir görüntü oluyor. 
Mat likit ruj kullanmak dudaklara çok iyi bakmak demek, ihmal etmiyorum.


Blistex Lip Balm
Şu zamana kadar kullandığım ve türkiyede bulabildiğim en iyi dudak kremi bence. Öneri üzerine aldım, benimde önerilerime olumlu dönüşler oluyor. Parafin bunda da var, Parafin :D 

Şimdilik bu Kadar, kış için yine bir bordolar, kırmızılar, kiremit renkleri düşünüyorum
Önerisi olan varsa, keyif dikkate alırım.
Teşekkürler..

3 yorum :

  1. Bordo olarak the balm ın adoresi de şahane bi mat renk ama dudağı çok kurutuyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu çok tavsiye eden oldu Merve'm ama zannımca kullanamam Adore'yi..

      Sil
  2. Bordo olarak the balm ın adoresi de şahane bi mat renk ama dudağı çok kurutuyor:(

    YanıtlaSil