23 Şubat 2015 Pazartesi

5

Bruno Banani









       Bu kokuyla ilk 13 yaşımda, Almanyadan  teyzemin hediye getirmesiyle tanıştım.

Kokusuna aşık oldum, şişelerini hala saklarım atmaya kıyamam.11 sene önce gelen şişenin kapağını kaybetmeme rağmen şişe hala parfüm kokar. Öyle kalıcı ;)


''Not for everybody" sloganını kullanan marka bu iddaalı yönüyle zaten hitap etmeyi biliyor,kitleyi baştan cezbediyor.Parfümün ana kokuları, portakal, sarmaşık ve su zambaklarından oluşmakta.İçinde frezya da varmış. En sevdiğim kesme çiçeklerden olduğu için parfümün beni çeken yanının frezyalar olduğunu sanıyorum.Bruno Banani resmi sitesinde Şeftali, vanilya ve odunsu kokularının olduğundanda bahsetmiş.Deo'su, vücut losyonu,duş jeli var.



Yeni seri olarak''Absolute Woman 'diye Benim şişenin yavruağzını çıkardı. Birde Greyfurt ve Amber kokuluymuş, meraktan deliriciim . BMade for Women sloganıyla çıkardığı parfümü kesinlikle denemeyin. Duyduğum en berbat kokular arasında''Black List''te direk .Gül suyu sürün gez daha iyi, malesef o kadar eziyorum.




Almanyada 20 ml boyu €9.99 , 50 ml boyu €24.99 'dur.

20 ml Türkiye satış fiyatı 60.00 TL. Ayrıyetten bulunmuyor bile.
Kozmetik satışında malum oldukça pahalıyız. 



Almanyadan gelen akrabalardan mutlaka,ısrarla isteyin.Bırakın çikolatayı falan. Bruno Banani'yi tadın.

                                                                                                    Mis Kalın ...





5 yorum :

  1. Merhaba,
    Bloğun hayırlı olsun takibe aldım. :)) Bana da beklerim. www.makyajdunyam.com Bu arada yazıların biraz zor okunuyor. Belki yazı tipini düzeltmek istersin. Bilgin olsun istedim.

    YanıtlaSil
  2. Sipariş vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bruno banani parfüm var hem erkek hem bayan 50ml ilgilenirseniz mail atarsiniz

      Sil
  3. slm bruno banani parfum ve vucut losyonu almak istiyorum bana da almanya dan gelmişti . müthiş bir koku kremi ni surdugunuzde kokusu buram buram çok kalıcı. resimde soldaki üründen istiyorum tskler

    YanıtlaSil